Bárányok számolgatása helyett…

Talán nem is tudod, hogy amikor alváshiánnyal küzdesz, olyan, mintha valamilyen szenvedélybetegséged lenne, s ezzel kb. 10 évvel rövidítheted meg az életed.

Először betudod annak, hogy sok gondod van, és éjszaka is kattognak agyad fogaskerekei. Ám amikor jelentkeznek a tünetek (fáradtság, nappali álmosság, ingerlékenység, szorongás, memória-és koncentrációs nehézségek, szexuális zavarok és munkaképesség csökkenés) már egyre kevésbé lesz elviselhetőek a mindennapjaid, sőt a környezeted is megszenvedi ezt. Súlyosabb esetben alkoholizmushoz, öngyilkossághoz vagy közlekedési balesethez vezethetnek az átvirrasztott éjszakák.

Miért kell ezzel mindenképpen foglalkoznod?

Azért, mert számos lappangó betegség kísérő tünete is lehet, így szakorvoshoz fordulva és életmódodon változtatva egy csapásra rendeződhetnek a problémáid, súlyosabb betegségek előfordulásakor az életed múlhat rajta!

Először is fordulj szakorvoshoz, aki kizárja az alábbi betegségek meglétét: magas vérnyomás, (sokszor az alvászavar az egyetlen tünet!) cukorbetegség, pajzsmirigy-problémák (állandó kísérő jelenség!), depresszió, ill. minden olyan betegség, amely fájdalommal jár.

Ha a fenti betegségeket már diagnosztizálták kiegészítő kezelésként jótékonyan hat a fülakupunktúra.

Amennyiben nem betegség tüneteként szenvedsz alvászavartól, így vedd számba, milyen életmódbeli okai lehetnek: váltott műszakos munkarend, krízishelyzet, stressz.

Ezekre az esetekre fejlesztettem ki a komplex módszert, amely nemcsak a testen keresztül közelíti meg a problémád, hanem a lelki harmóniád megteremtésének elérése a cél.

Így nem lesz többé álom a kiadós, jó alvás sem, s ez hamarabb bekövetkezik, mint hinnéd!

Bővebben itt olvashatsz erről>>

Megosztás:
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Add to favorites
  • email