Mitől más a gyógypedikűr a Meridián Gyógyközpontban?

Várakozási idő nélkül, bejelentésre várom vendégeimet a Meridián Gyógyközpontban, az egyszemélyes rendelőmben, ahol kizárólag egy vendég van jelen, így egészségügyi problémáit nem kell senki mással megosztania.

A kezelési idő kb. másfél-két órát vesz igénybe, melynek végét mindig egy frissítő lábmasszázs zár. Kényelmes, erre a célra kialakított, modern pedikűrszékben telik el a kezelésre szánt idő.

Specialitásom a benőtt és/vagy gombás köröm, tyúkszem, kalapácsujj és bütyök kezelése, ill. a bőrkeményedés eltávolítása, de szükség esetén körömpótlást és körömszabályozást is végzek.

Nagy örömömre szolgál, hogy egyre több férfi vendégem van, aki szívesen veszi igénybe a szolgáltatást, de szép számmal fordulnak hozzám szépészeti pedikűrre is.

2015. második félévétől felmerült az igény, hogy gyerekekkel is foglalkozzam. Sajnos a hibás körömápolás, helytelen lábbelik vagy a genetikai adottságok miatt gyerekeknek is szükségük lehet speciális kezelésre.

Különös hangsúlyt fektetek a higiéniára és a legmodernebb sebkezelési technikák alkalmazására: minden vendégemnél egyszer használatos szikepengét alkalmazok, gumikesztyűben dolgozom és nejlon fóliával kibélelt lábáztató edényt használok. A körömcsiszoláshoz alkalmazott háromféle szemcseméretű (finom, közepes, durva) csiszolófejet minden vendég után kicserélem, ezzel megelőzöm az esetleges fertőzés tovaterjedését.

A sebkötözéshez és sebfertőtlenítéshez a legmodernebb eljárásokat alkalmazom, melyeket továbbképzéseken sajátítottam el.

Folyamatosan bővítem tudásomat, hogy mindig a legkisebb fájdalommal és hatékonyabb gyógyító-segítő kezeléssel tegyem könnyebbé a hozzám forduló emberek életét.

Elfoglalt vendégeimnek és kismamáknak előzetes megbeszélés alapján szombaton is rendelkezésére állok.

Várom jelentkezését az alábbi telefonszámon hétfőtől péntekig 08.00-20.00-ig:

20/99 88 788

Hívjon bizalommal!

 

Megosztás:
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Add to favorites
  • email