Mi történik veled a kezelésen?

Első alkalommal állapotfelmérő beszélgetésen veszel részt, amin megismerkedünk és megbeszéljük a testi- és lelki állapotod jelenlegi helyzetét. Szándékosan nem említettem problémát!
Amennyiben a megoldandó helyzeteddel kapcsolatban vannak orvosi leleteid, kérlek, hozd magaddal. Tisztázzuk a célodat és kidolgozzuk az ehhez szükséges lépéseket, a kapcsolódó terápiás módszereket.
Ha úgy döntesz, hogy szeretnél együtt dolgozni velem, részt veszel az első kezelésen. A füledbe szúrt tűket (5-5 darabot) kb. 40-50 percig hagyjuk hatni. Ez az idő természetesen nem megy veszendőbe és nekilátunk a komplex módszer alkalmazásának.
Ez összesen körülbelül másfél órát vesz igénybe.
Arra kérlek, hogy ezt az időt, és minden további kezelés alkalmát szánd magadra, mert nagyon értékes a további együttműködésünk és elérendő célod szempontjából. A kezelésre ne gyere éhesen!
További kezelések során hozzávetőleg egy órát töltünk együtt.
Megbeszéljük az előző találkozás óta eltelt eredményeket, majd hagyjuk a tűket hatni kb. 40-50 percig. A fennmaradó időben a lelki alapok megbeszélésére helyezzük a hangsúlyt, illetve tisztázzuk az általad elvégzendő feladatokat.
Amennyiben igényled, füledbe tartós tűket helyezek, amelyek két kezelés közötti időben is folyamatosan stimulálják az adott szerved, biztosítva a hatékonyabb és gyorsabb egyensúlyi állapot létrejöttét.
Ezek a tűk apró testszínű tapaszokként látszanak, teljesen diszkrétek, mindennapi életedben, tisztálkodásodban nem zavarnak. Úszhatsz, szaunázhatsz is kedvedre.
Ha idegenkedsz ettől a megoldástól, magokat tartalmazó fültapaszt tudok ajánlani, amelyre naponta többször ujjaddal nyomást kell gyakorolnod.
Gyermekek részére a lágylézeres kezelést vagy a fülmagos tapaszt javaslom.
Megosztás:
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Add to favorites
  • email