A komplex módszer

1.   Lelki felkészülés a változásra
Ahhoz, hogy változás köszönthessen be az életedbe, lelkedben meg kell születnie ennek a mély, belső vágynak, ami mindvégig ébren fogja tartani a célodat.
A célod felé vezető úton lassan belátod, hogy a gondolataid, a napi tevékenységek és szokások átrendezésével, tetteidért való felelősségvállalással egy élhetőbb, sikeresebb életet tudhatsz magadénak. A folyamat során, ahogy változol, nemcsak Te, de a közvetlen környezeted is megkönnyebbül, végül együtt örül Veled.
Együtt megyünk végig ezen az úton, segítek, melletted állok.
Nem ígérek extra gyors eredményeket és azt sem, hogy semmit sem kell tenned, de minden az öledbe hullik.
Olyan nincs, hogy semmiért valamit!

Életvezetési tanácsadóként – mai divatos szóval coach (kócs) – segítek megteremteni a szokásaid megváltoztatásához szükséges lelki hátteret. Életre hívom a benned szunnyadó rejtett tartalékaidat. Ki vagy Te valójában? A szokásaid! Szokásaid gondolataidból fakadnak. Gondolat és szokás kézenfogva jár, együtt adják jellemed.
2.   A kezelés
Sikered ezen része már az én dolgom.
A fülakupunktúrás kezelés során a NADA5 módszert alkalmazva, öt ponton vékony tűket szúrok mindkét füledbe (5-5 darabot), ami tested mikrotérképe. Minden szerved helye megtalálható a füleden, akár a talpadon, kezeden, fejeden vagy a testeden.
Megfelelő szerveidben egyensúlyi állapotot létrehozva fizikailag is alkalmas leszel arra, hogy erőnléted ne hagyjon el, a kívánás/vágyakozás csökkenjen, majd megszűnjön, illetve az elvonási tüneteket kísérő idegesség, feszültéség ne alakulhasson ki, így könnyebben vehesd az előtted álló akadályokat.
Megosztás:
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Add to favorites
  • email