A dohányzásról való leszoktatás tekintetében működik! Egy volt páciensed, aki 48 év után dobta el a cigit a segítségeddel.
Vajthó Gábor, 62 éves pénzügyi tanácsadó


Hónapok óta fennálló alvászavaraim és pajzsmirigy betegségem miatt fordultam fülakupunktúrás addiktológushoz. A második kezelés után már észleltem a pozitív változásokat. Visszaaludtam az éjszakai ébredést követően anélkül, hogy olvasnom, vagy tévéznem kellett volna. Az ötödik alkalom után teljesen beállt a szervezetem a normális alvási ciklusra. A pajzsmirigy betegségem miatt emésztési problémával és energiahiányos állapottal küzdöttem. A kezelés jótékony hatást gyakorolt a bélrendszerem működésére és az általános közérzetemre. Energikusabbnak, fittebbnek éreztem magam. Ez az állapot a kezelések befejezése után is fennáll. Valaha a tű hallatán rosszul éreztem magam és féltem az első kezeléstől, de kellemesen csalódtam, hiszen valójában a beavatkozás fájdalmatlan.
H.-né Barcsanics Ibolya, 47 éves irodai dolgozó


Idén nyáron makacs középfülgyulladásos panaszok gyötörtek, a hallásom is meggyengült, az éjszakáim rémálommá váltak, ráadásul a város egyetlen fül-orr-gégésze is szabadságra ment. Véletlenül hallottam a módszerről, mikor Gabinak panaszoltam az orvosi gondjaimat. Mivel szomszédok és kollégák is vagyunk, átugrott hozzám és két-három naponta kezelt. A harmadik alkalom után már alig voltak fájdalmaim, és az ötödik kezelés befejeztével meg is szűntek.
Maszlay Lajos, 57 éves kutyakiképző


Nagyon megörültem a lehetőségnek, mikor hallottam erről a fajta gyógymódról, mert az alvásproblémámat és a súlyfeleslegemet ezzel a módszerrel karban tarthatom. Nos, az első kezelés során már éreztem a változást: a hazafelé vezető úton a vonaton majdnem elaludtam a leszállás idejét, majd hazaérve már este 8-kor le kellett feküdnöm. Ez az állapot a kezelések közötti napokon is kitartott, fantasztikus volt, hogy végre átaludtam az éjszakáimat felkelés nélkül. Ezzel párhuzamosan a súlyfeleslegemet is kezeltük, így megindult a fogyásom. Nem voltam éhes, ideges és sokkal könnyebben be tudtam tartani a diétámat. Ennek köszönhetően hamarosan 4 kilót leadtam, majd újabb 4 kiló következett. Azóta sem adtam fel, a kezelések befejezését követően is tudom tartani a diétámat, így a további eredmények még csak ezután fognak következni, de innentől kezdve gyerekjáték az egész.
Horváth Mariann, 42 éves irodai dolgozó


Segített a fogyásban. 6 alkalommal voltam Gabinál, összesen 5 kg ment le a 6 hét alatt úgy, hogy az első 3 hétben nem éreztem változást. A kezelések előtt nagyon jó étvágyam volt, akár 3 tányér levest is meg tudtam enni, azután a második fogást és a desszertet, valamint nasiztam is. Tudtam, hogy ezt nem csinálhatom sokáig, változtatni akartam ezen a szokásomon. A fülakupunktúra abban segített, hogy az éhségérzetem csökkent és nyugodt maradtam, elkezdtem egy méregtelenítő kúrát, melyet azelőtt néhány nap után feladtam, most viszont végig tudtam csinálni.
A kezelések után is megtartottam a súlyomat ill. tovább fogytam.
Szabó Szilvia, 37 éves hálózatvezető

Megosztás:
  • Print
  • Facebook
  • Twitter
  • Add to favorites
  • email